Your Cart

Sticlă cu Cristal - Cuarț Transparent - Obelisc

On Sale
€43.75
€43.75
Added to cart

 

Cuarț Transparent - Obelisc: 

Intrați într-un univers al cristalelor și descoperiți magia Cuarțului Transparent cu ajutorul Sticlei cu Cristal - Cuarț Transparent - Obelisc. Această sticlă eleganta, încrustată cu un cristal prețios și transformată într-un obelisc, vă invită să vă conectați cu energia pură și clarificatoare a cristalului, aducând armonie și claritate în spațiul vostru.

💎 Claritate și Armonie - Sticla cu Cristal - Cuarț Transparent - Obelisc vă ajută să vă purificați și să vă armonizați mediul înconjurător, creând un spațiu propice pentru liniște și concentrare.

💎 Cuarț Transparent - Acest obelisc este încrustat cu cristalul Cuarț Transparent, cunoscut pentru proprietățile sale de amplificare a energiilor pozitive, de amplificare a intențiilor și de aducere a clarității mentale.

💎 Design Elegant - Forma obeliscului și prezența cristalului transparent în sticlă îi conferă sticlei un aspect elegant și sofisticat, potrivit pentru decor și pentru sesiuni de meditație.

Indiferent dacă doriți să vă armonizați spațiul sau să vă conectați mai profund cu puterea cristalului Cuarț Transparent, Sticla cu Cristal - Cuarț Transparent - Obelisc vă aduce un element de frumusețe și liniște în viața voastră.

Comandați acum această sticlă cu cristal și aduceți lumina și claritatea cristalului Cuarț Transparent în fiecare colț al locuinței voastre.


Cuarțul transparent curăță și întărește organele și corpurile subtile și acționează ca un purificator profund de suflet care conectează dimensiunea fizică cu mintea. Stimulează sistemul imunitar și aduce corpul în echilibru.

Încorporați calitățile cuarțului transparent în rutina dvs. zilnică, vă puteți reîncărca și purifica corpul cu această sticlă de apă din sticlă cu cristal. Bucurați-vă de beneficiile pentru sănătate ale cuarțului transparent cu această sticlă de apă. 

Se caracterizează printr-un cristal pe o bază din oțel inoxidabil înșurubat pentru o curățare ușoară, un fund cauciucat antiderapant. Sticla de apă elegantă are un volum de 500 ml. Piatra prețioasă este expusă direct la apa din jurul ei și poate fi îndepărtată cu ușurință pentru spălare. S-ar putea să vă placă și  Lumânările Magice cu pietre prețioase în interior. 

Cutie Cadou Inclusă.

Capac filetat din oțel inoxidabil 

Se recomandă utilizarea numai cu apă. 

Husă din neopren pentru izolare și protecție  

Înălțime: 24,5 cm, L: 6,5 cm, D: 6,5 cm, Greutate: 475 g 

Comandați astăzi și ajungeți la un nivel de energie mai înalt.