Your Cart

Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Turmalină Neagră - Capac din Lemn

On Sale
€6.10
€6.10
Added to cart

Explorați puterea protecției și purificării cu Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial, încărcată cu cristale puternice de Turmalină Neagră și învăluită într-un capac elegant din lemn. Acest roll-on vă însoțește într-o călătorie a eliberării de energii negative și a creșterii spirituale.

🌑 Protecție și Eliberare - Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Turmalină Neagră vă ajută să vă protejați de influențele negative și să vă eliberați de tensiunile acumulate.

🌑 Cristale de Turmalină Neagră - Acest roll-on conține cristale de Turmalină Neagră, cunoscute pentru proprietățile lor de a forma un scut energetic de protecție și de a neutraliza energiile nefavorabile.

🌑 Capac din Lemn - Designul sofisticat al capacului din lemn adaugă un touch natural și autentic experienței dumneavoastră. Fiecare aplicare devine o experiență de conectare cu esența cristalelor și a naturii.

Indiferent dacă căutați să vă protejați în mod activ sau să vă eliberați de influențele negative, Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Turmalină Neagră - Capac din Lemn vă însoțește într-o călătorie a purificării și a creșterii spirituale.

Comandați acum acest roll-on rafinat și transformați fiecare aplicare într-un moment de conectare profundă cu energiile de protecție și purificare ale Turmalinei Negre.


Fiecare bilă de piatră prețioasă a fost lustruită cu grijă, bilele reci netede sunt excelente pentru aplicarea uniformă a uleiului, bilele nu se blochează și nici nu cad. 

Fiecare bilă corespunde conținutului respectiv al sticlei, bila este identică cu bucățile mici de pietricele care se află în sticle. 

Aceste sticle sunt ideale pentru utilizare cu uleiuri esențiale, uleiuri de parfum, amestecuri medicinale DYI, esențe și alte lichide.