Your Cart

Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Ametist - Capac din Lemn

On Sale
€6.10
€6.10
Added to cart

Elevați-vă experiența aromaterapiei la un nou nivel de rafinament și eleganță cu Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial, îmbogățită cu pietre prețioase de Ametist și învăluită într-un capac elegant din lemn. Acest roll-on vă însoțește într-o călătorie a relaxării și echilibrului interior.

🌿 Echilibru și Relaxare - Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Ametist vă ajută să vă relaxați și să vă regăsiți echilibrul interior în mijlocul agitației zilnice.

🌿 Pietre de Ametist - Acest roll-on conține pietre prețioase de Ametist, cunoscute pentru proprietățile lor de a calma mintea, de a aduce claritate și de a amplifica starea de bine.

🌿 Capac din Lemn - Designul elegant al capacului din lemn adaugă o notă de autenticitate și conexiune cu natura. Fiecare aplicare devine un moment de învăluire în energiile naturii și ale cristalului.


Indiferent dacă căutați un companion al relaxării sau doriți să vă amplificați experiența aromaterapiei cu energia calmantă a Ametistului, Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Ametist - Capac din Lemn vă însoțește într-o călătorie de conexiune interioară.


Fiecare bilă de piatră prețioasă a fost lustruită cu grijă, bilele reci netede sunt excelente pentru aplicarea uniformă a uleiului, bilele nu se blochează și nici nu cad. 

Fiecare bilă corespunde conținutului respectiv al sticlei, bila este identică cu bucățile mici de pietricele care se află în sticle. 

Aceste sticle sunt ideale pentru utilizare cu uleiuri esențiale, uleiuri de parfum, amestecuri medicinale DYI, esențe și alte lichide.