Your Cart

Lumânare Magică - Succes - CU PARFUM DE AMETIST ȘI FENICUL

On Sale
€17.50
€17.50
Added to cart

Lumânările Magice sunt caracterizate de elementul ”FOC” care reprezintă transformarea. 

Flacăra modestă a lumânării este capabilă să transforme cu adevărat orice.

Ea poate transforma o scrisoare de dragoste în cenuşă sau cu ajutorul ei putem găti mâncarea pentru a susţine viaţa. 

De asemenea, putem evoca un fulger romantic care va captiva inima.

Puteți ghida această energie de transformare și, astfel, să permiteți schimbările pe care le doriți în viața dvs. 

Intră într-o dimensiune a succesului și realizărilor cu Lumânarea Magică de Succes, încărcată cu aroma subtilă a Ametistului și aromele rafinate ale feniculului. Această lumânare magică vă însoțește în călătoria spre atingerea obiectivelor și manifestarea viselor voastre.

🕯️ Atingerea Obiectivelor - Lumânarea Magică de Succes este încărcată cu intenția puternică de a vă ajuta să vă conectați cu energia succesului și de a vă sprijini în atingerea obiectivelor voastre.

🕯️ Aroma Ametistului - Această lumânare emană aroma subtilă a Ametistului, cunoscut pentru puterea sa de a stimula claritatea mentală și de a vă ajuta să vă concentrați asupra lucrurilor importante.

🕯️ Feniculul - Aroma distinsă și rafinată a feniculului adaugă o notă de sofisticare și putere în experiența dumneavoastră. Aceasta a fost utilizată de secole pentru a sprijini manifestarea dorințelor și pentru a aduce succes.

Indiferent dacă vă doriți să atingeți succesul în carieră, să vă manifestați aspirațiile personale sau să vă dezvoltați abilitățile creative, Lumânarea Magică de Succes cu aroma ametistului și feniculului vă îndeamnă să mergeți cu încredere pe calea realizărilor.

Comandați Lumânarea Magică de Succes acum și permiteți energiilor subtile ale aromelor și ale cristalului să vă încurajeze să străluciți în orice domeniu vă propuneți.


Timp de ardere: 50 ore 

Greutate: 280 g