Your Cart

Lumânare Magică - Prietenie - CU PIETRE DE MUSCHI DE AGAT ȘI PARFUMUL LUNII CATIFELATE

On Sale
€17.50
€17.50
Added to cart

Lumânările Magice sunt caracterizate de elementul ”FOC” care reprezintă transformarea. 

Flacăra modestă a lumânării este capabilă să transforme cu adevărat orice.

Ea poate transforma o scrisoare de dragoste în cenuşă sau cu ajutorul ei putem găti mâncarea pentru a susţine viaţa. 

De asemenea, putem evoca un fulger romantic care va captiva inima.

Puteți ghida această energie de transformare și, astfel, să permiteți schimbările pe care le doriți în viața dvs. 

Explorați puterea legăturilor de prietenie și conexiunilor autentice cu Lumânarea Magică de Prietenie, încărcată cu cristale gingașe de Mușchi de Agat și îmbrăcată în aroma fermecătoare a Lunilor Catifelate. Această lumânare magică vă însoțește într-o călătorie către prietenii durabile și relații semnificative.

🕯️ Prietenie Autentică - Lumânarea Magică de Prietenie este încărcată cu intenția puternică de a vă ajuta să vă conectați cu esența prieteniei autentice și de a sprijini relațiile sănătoase și pline de înțelegere.

🕯️ Mușchi de Agat - Această lumânare conține cristale de Mușchi de Agat, cunoscute pentru proprietățile lor de a aduce echilibru emoțional și de a atrage energia prietenoasă și reconfortantă.

🕯️ Aroma Lunilor Catifelate - Aroma misterioasă a Lunilor Catifelate adaugă o notă de fascinație și căldură în experiența dumneavoastră. Aceasta vă încurajează să vă deschideți inimile și să creați conexiuni puternice.

Indiferent dacă doriți să consolidați prieteniile actuale sau să atrageți noi oameni în viața voastră care să vă împărtășească valorile, Lumânarea Magică de Prietenie cu pietre de Mușchi de Agat și aroma Lunilor Catifelate vă ajută să creați un mediu de afecțiune și înțelegere.

Comandați Lumânarea Magică de Prietenie acum și permiteți energiilor subtile ale cristalelor și ale aromelor să vă călăuzească către legături autentice și prietenii de neuitat.


Timp de ardere: 50 ore 

Greutate: 280 g