Your Cart

Aromaterapie Pandantiv - Floarea Vieții 25mm

On Sale
€13.95
€13.95
Added to cart

Aromaterapie la purtător!

Pandantive - Floarea Vieții - 25mm, sunt cea mai recentă modalitate de a vă bucura de uleiurile esențiale preferate.

Aceste coliere cu pandantiv sunt fabricate din oțel inoxidabil.


Descoperă esența sacră a geometriei universale cu Aromaterapia Pandantiv - Floarea Vieții 25mm. Acest pandantiv captivant îmbină frumusețea Floarei Vieții cu beneficiile terapeutice ale aromaterapiei, oferindu-ți o modalitate unică de a te conecta cu armonia cosmică.

🌸 Geometrie Sacrată - Floarea Vieții este un simbol ancestral de armonie, creație și interconectare. Pandantivul îți amintește de legătura ta cu tot ceea ce există.

🌿 Aromaterapie la Îndemână - Pandantivul poate fi încărcat cu ulei esențial, oferindu-ți o modalitate delicată de a te bucura de beneficiile aromaterapiei pe parcursul întregii zile.

🌀 Armonie și Vindecare - Energiile benefice ale Floarei Vieții se îmbină cu puterea vindecătoare a aromaterapiei, creând o experiență de echilibru și regenerare.

Acest pandantiv îți deschide ușa către înțelegerea mai profundă a universului și a propriei tale ființe. Comandă acum Aromaterapia Pandantiv - Floarea Vieții 25mm și poartă cu tine frumusețea și armonia eternă a geometriei sacre.


Un pachet conține:

- pandantiv cu inchidere magnetica diametru 25 mm 

- colier lung de 60 cm 

-11 pâsle reutilizabile 

Introduceți inserția de pâslă în pandantiv și picurați 3-4 picături de ulei esențial pe pâslă.

Închideți pandantivul și bucurați-vă, toată ziua, de efectul uleiului esențial preferat .