Your Cart

Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Cuarț Roz - Capac Argintiu

On Sale
€4.85
€4.85
Added to cart

Îmbogățiți-vă experiența de echilibru și iubire cu Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial, încărcată cu energiile calme și vindecătoare ale cristalului Cuarț Roz și împodobită cu un capac argintiu elegant. Acest roll-on vă însoțește într-o călătorie a conectării cu iubirea de sine și a stării de bine interioară.

🌸 Iubire și Echilibru - Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Cuarț Roz vă ajută să vă îmbogățiți conexiunea cu iubirea de sine și să vă regăsiți echilibrul emoțional.

🌸 Cuarț Roz - Acest roll-on conține cristalul Cuarț Roz, cunoscut pentru proprietățile sale de a aduce iubire necondiționată, compasiune și armonie în viață.

🌸 Capac Argintiu - Designul rafinat al capacului argintiu adaugă o notă de eleganță și rafinament experienței dumneavoastră. Fiecare aplicare devine un moment de învăluire în energiile delicate ale cristalului și ale iubirii.

Indiferent dacă căutați să vă amplificați stima de sine sau să vă conectați cu energia vindecătoare a Cuarțului Roz, Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Cuarț Roz - Capac Argintiu vă însoțește într-o călătorie a iubirii și a armoniei interioare.

Comandați acum acest roll-on rafinat și transformați fiecare aplicare într-un moment de reîncărcare cu energiile vindecătoare și iubitoare ale Cuarțului Roz.


Fiecare bilă de piatră prețioasă a fost lustruită cu grijă, bilele reci netede sunt excelente pentru aplicarea uniformă a uleiului, bilele nu se blochează și nici nu cad. 

Fiecare bilă corespunde conținutului respectiv al sticlei, bila este identică cu bucățile mici de pietricele care se află în sticle. 

Aceste sticle sunt ideale pentru utilizare cu uleiuri esențiale, uleiuri de parfum, amestecuri medicinale DYI, esențe și alte lichide.