Your Cart

Sticlă cu Cristal - Cuarț Trandafir - Obelisc

On Sale
€43.75
€43.75
Added to cart

Cuarț Roz - Obelisc: 

Explorează energia delicată și iubitoare a cristalului Cuarț Trandafir cu ajutorul Sticlei cu Cristal - Cuarț Trandafir - Obelisc. Această sticlă rafinată, încrustată cu cristalul prețios și modelată sub forma unui obelisc, te invită să te conectezi cu vibrațiile inimii și ale iubirii universale, aducând armonie și compasiune în spațiul tău.

💖 Iubire și Compasiune - Sticla cu Cristal - Cuarț Trandafir - Obelisc te ajută să îți deschizi inima și să experimentezi energia curativă a iubirii și a compasiunii.

💖 Cuarț Trandafir - Acest obelisc este încrustat cu cristalul Cuarț Trandafir, cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce vindecare emoțională, încredere în sine și conectare la vibrațiile înalte ale iubirii.

💖 Design Elegnat - Forma obeliscului și prezența cristalului trandafir în sticlă conferă acestui obiect un aspect rafinat și încântător, potrivit pentru decor și meditație.

Indiferent dacă dorești să îți îmbogățești spațiul cu energie inimii sau să te conectezi mai profund cu puterea cristalului Cuarț Trandafir, Sticla cu Cristal - Cuarț Trandafir - Obelisc adaugă un strop de grație și lumină în viața ta.

Comandă acum această sticlă cu cristal și adu vibrațiile vindecătoare ale Cuarțului Trandafir în fiecare colț al locuinței tale.


Cuarțul Roz menține tinerețea și sporește frumusețea. Cuarțul Roz atrage dragostea sub toate formele ei; dragoste romantică, dar și prietenie, îngrijire, comunicare cu semenii și partenerii. Are, deasemenea, o puternică asociere cu iubirea de sine. 

Încorporați calitățile cuarțului roz în rutina dvs. zilnică, vă puteți energiza și purifica corpul cu această sticlă de apă din sticlă cristal. Profitați de beneficiile pretinse pentru sănătate ale cuarțului roz cu această sticlă de apă.

Are cristalul pe o bază din oțel inoxidabil cu șuruburi pentru curățare ușoară, fund cauciucat anti-alunecare.

O sticlă de apă elegantă cu o capacitate de 500 ml.

Piatra prețioasă este direct expusă la apa din jurul ei și poate fi îndepărtată cu ușurință pentru spălare.

S-ar putea să vă placă și   Lumânările Magice cu pietre prețioase înăuntru. 

Cutie cadou inclusă.

Capac cu șurub din oțel inoxidabil 

Se recomandă utilizarea numai cu apă 

Husă din neopren pentru izolare și protecție 

Înălțime: 24,5 cm, lățime: 6,5 cm, adâncime: 6,5 cm, greutate: 475 g 

Comandați azi și ajungeți la un nivel energetic mai ridicat.