Your Cart

Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Sodalit - Capac din Lemn

On Sale
€6.10
€6.10
Added to cart

Descoperiți puterea înțelegerii profunde și a clarității mentale cu Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial, încărcată cu energia cristalului Sodalit și împodobită cu un capac argintiu elegant. Acest roll-on vă însoțește într-o călătorie a comunicării autentice și a conexiunii spirituale.

🔵 Comunicare și Claritate - Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Sodalit vă ajută să vă exprimați mai clar și să vă regăsiți înțelegerea profundă a situațiilor.

🔵 Cristal Sodalit - Acest roll-on conține cristalul Sodalit, cunoscut pentru proprietățile sale de a stimula comunicarea autentică și conexiunea spirituală.

🔵 Capac Argintiu - Designul rafinat al capacului argintiu adaugă o notă de eleganță și autenticitate produsului. Fiecare aplicare devine un moment de învăluire în energia vindecătoare a cristalului și a comunicării autentice.

Indiferent dacă căutați să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare sau să vă aduceți înțelegerea mai profundă în relațiile interpersonale, Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Sodalit - Capac Argintiu vă însoțește pe calea clarității și a conectării spirituale.

Comandați acum acest roll-on rafinat și transformați fiecare aplicare într-un moment de conexiune autentică și înțelegere profundă.


Fiecare bilă de piatră prețioasă a fost lustruită cu grijă, bilele reci netede sunt excelente pentru aplicarea uniformă a uleiului, bilele nu se blochează și nici nu cad. 

Fiecare bilă corespunde conținutului respectiv al sticlei, bila este identică cu bucățile mici de pietricele care se află în sticle. 

Aceste sticle sunt ideale pentru utilizare cu uleiuri esențiale, uleiuri de parfum, amestecuri medicinale DYI, esențe și alte lichide.