Your Cart

Lumânare Magică - Prosperitate - CU OCHI DE TIGRU, AVENTURIN VERDE, LĂMÂIE ȘI CAPRIFOI

On Sale
€17.50
€17.50
Added to cart

Lumânările Magice sunt caracterizate de elementul ”FOC” care reprezintă transformarea. 

Flacăra modestă a lumânării este capabilă să transforme cu adevărat orice.

Ea poate transforma o scrisoare de dragoste în cenuşă sau cu ajutorul ei putem găti mâncarea pentru a susţine viaţa. 

De asemenea, putem evoca un fulger romantic care va captiva inima.

Puteți ghida această energie de transformare și, astfel, să permiteți schimbările pe care le doriți în viața dvs. 

Intră într-un univers al abundenței și prosperității cu Lumânarea Magică de Prosperitate, încărcată cu energia cristalelor de Ochi de Tigru și Aventurin Verde, și îmbrăcată în aroma revitalizantă a lămâiei și a caprifoiului. Această lumânare magică vă însoțește în călătoria spre succes financiar și înflorire interioară.

🕯️ Abundență și Prosperitate - Lumânarea Magică de Prosperitate este încărcată cu intenția puternică de a vă ajuta să vă deschideți către fluxul energiei pozitive a prosperității și de a atrage oportunități financiare favorabile.

🕯️ Ochi de Tigru și Aventurin Verde - Această lumânare conține cristale de Ochi de Tigru și Aventurin Verde, cunoscute pentru proprietățile lor de a aduce succes, noroc și dezvoltare personală.

🕯️ Lămâie și Caprifoi - Aroma revigorantă a lămâiei și a caprifoiului aduce o notă de prospețime și vitalitate în experiența dumneavoastră. Aceste arome au fost folosite pentru a stimula bunăstarea și pentru a sprijini manifestarea dorințelor.

Indiferent dacă doriți să vă amplificați abundența materială sau să vă conectați cu energia prosperității la nivel spiritual, Lumânarea Magică de Prosperitate cu Ochi de Tigru, Aventurin Verde, lămâie și caprifoi vă îndeamnă să mergeți înainte cu încredere și să vă bucurați de tot ce viața are de oferit.

Comandați Lumânarea Magică de Prosperitate acum și permiteți energiilor cristalelor și aromelor să vă călăuzească spre o viață plină de bogăție și succes.


Timp de ardere: 50 ore 

Greutate: 280 g