Your Cart

Aroma Difuzoare pentru Mașină - Power Yoga Chakra - 30mm

On Sale
€13.50
€13.50
Added to cart

Bucurați-vă de călătoria dvs. cu mașina cu aceste originale ți unice Difuzoare de Arome. 


Puteți alege uleiurile esențiale sau amestecurile preferate și puteți experimenta beneficiile pozitive pentru sănătate pe care le oferă în timp ce conduceți. 


Medalionul de design conține un tampon de pâslă care absoarbe câteva picături de ulei. Atașați panoul de ventilație din mașină, astfel încât mirosul să se poată răspândi. Medalionul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și este furnizat cu 10 tampoane de pâslă lavabilă și refolosibilă în diverse culori. 


- Înfrumusețează-ți vehiculul cu bijuterii unice

- Alege-ți propriul parfum pentru a se potrivi dispoziției tale

- Include 10 inserții colorate 


Transformă fiecare călătorie într-o experiență de echilibru și vitalitate cu Aroma Difuzoarelor pentru Mașină - Power Yoga Chakra - 30mm. Aceste difuzoare în formă de Chakra te învăluie în energii pozitive și arome revigorante în timp ce te deplasezi, aducându-ți o stare de bine profundă.

🧘‍♀️ Armonie Chakra - Fiecare difuzor este conceput cu atenție pentru a reflecta energia specifică a fiecărei chakre, aducând echilibru și aliniere în viața ta.

🌿 Aromaterapie în Mișcare - Adaugă câteva picături din uleiul esențial potrivit pentru fiecare Chakra în difuzor și bucură-te de aromele terapeutice în interiorul mașinii tale.

🌀 Energie Revigorantă - Energiele chakrelor și aromele aromaterapiei se combină pentru a-ți oferi o experiență de vitalitate și îmbunătățire a stării de spirit în timpul călătoriilor tale.

Indiferent de destinație, aceste difuzoare îți aduc o parte din puterea și liniștea pe care le experimentezi în timpul practicii yoga direct în mașina ta. Comandă acum Aroma Difuzoare pentru Mașină - Power Yoga Chakra - 30mm și transformă-ți călătoriile în momente de conectare profundă și revitalizare.Vă recomandăm Uleiurile sau Amestecurile noastre Esențiale Pure pentru aceste difuzoare Aroma Car. Cutia conține, de asemenea, spațiu pentru 10 ml de ulei esențial.