Your Cart

Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Jasp Roșu - Capac din Lemn

On Sale
€6.10
€6.10
Added to cart

Explorați magia cristalului Jasp Roșu și experimentați beneficiile sale revigorante cu ajutorul Sticlei Roll-On pentru Ulei Esențial. Această sticlă specială, încărcată cu esența puterii cristalului și prevăzută cu un capac elegant din lemn, vă permite să vă bucurați de proprietățile sale vindecătoare și revitalizante oriunde v-ați afla.

🔴 Energie Vindecătoare - Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Jasp Roșu vă ajută să accesați energia vindecătoare a cristalului, stimulând vitalitatea și curajul interior.

🔴 Jasp Roșu - Această sticlă conține cristalul Jasp Roșu, cunoscut pentru abilitatea sa de a aduce vitalitate, pasiune și rezistență, fiind un aliat perfect în perioadele de schimbare și încercare.

🔴 Capac din Lemn - Capacul finisat din lemn adaugă un element de autenticitate și conexiune cu natura, sporind experiența de aplicare a uleiului esențial.

Indiferent dacă doriți să vă amplificați energia sau să vă conectați mai profund cu puterea cristalului, Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Jasp Roșu - Capac din Lemn vă însoțește într-o călătorie a revitalizării și încrederii în sine.

Comandați acum această sticlă unică și transformați fiecare aplicare într-un moment de conexiune și vindecare interioară.


Fiecare bilă de piatră prețioasă a fost lustruită cu grijă, bilele reci netede sunt excelente pentru aplicarea uniformă a uleiului, bilele nu se blochează și nici nu cad. 

Fiecare bilă corespunde conținutului respectiv al sticlei, bila este identică cu bucățile mici de pietricele care se află în sticle. 

Aceste sticle sunt ideale pentru utilizare cu uleiuri esențiale, uleiuri de parfum, amestecuri medicinale DYI, esențe și alte lichide.