Your Cart

Lumânare Magică - CU PIATRĂ DE GRANAT ȘI PARFUM DE CRINI

On Sale
€17.50
€17.50
Added to cart

Lumânările Magice sunt caracterizate de elementul ”FOC” care reprezintă transformarea. 

Flacăra modestă a lumânării este capabilă să transforme cu adevărat orice.

Ea poate transforma o scrisoare de dragoste în cenuşă sau cu ajutorul ei putem găti mâncarea pentru a susţine viaţa. 

De asemenea, putem evoca un fulger romantic care va captiva inima.

Puteți ghida această energie de transformare și, astfel, să permiteți schimbările pe care le doriți în viața dvs. 


Intră într-un univers al pasiunii și transformării cu Lumânarea Magică, încărcată cu puterea cristalului de Granat și învăluită în aroma înmiresmată a crinilor. Această lumânare magică vă însoțește într-o călătorie a redescoperirii puterii interioare și a eliberării sentimentelor profunde.

🕯️ Pasiune și Energie - Lumânarea Magică cu piatră de Granat este încărcată cu intenția puternică de a vă ajuta să vă conectați cu pasiunea interioară și de a vă amplifica energia vitală.

🕯️ Granat - Această lumânare conține cristalul de Granat, cunoscut pentru proprietățile sale de a spori determinarea, curajul și dorința de a aduce transformări pozitive în viață.

🕯️ Aroma Crinilor - Aroma învăluitoare a crinilor adaugă o notă de rafinament și profunzime în experiența dumneavoastră. Aceasta vă încurajează să vă conectați cu sentimentele profunde și să vă eliberați potențialul creativ.

Indiferent dacă vă doriți să vă amplificați pasiunea pentru viață sau să vă eliberați emoțiile refulate, Lumânarea Magică cu piatră de Granat și aroma crinilor vă însoțește pe calea transformării și a explorării interioare.

Comandați Lumânarea Magică cu piatră de Granat acum și permiteți energiilor puternice ale cristalului și ale aromelor să vă ghideze către o viață plină de pasiune și autenticitate.


Timp de ardere: 50 ore 

Greutate: 280 g