Your Cart

Lumânare Magică - Iubire - CU PIETRE DE CUARȚ ROZ ȘI PARFUM DE IASOMIE

On Sale
€17.50
€17.50
Added to cart

Lumânările Magice sunt caracterizate de elementul ”FOC” care reprezintă transformarea. 

Flacăra modestă a lumânării este capabilă să transforme cu adevărat orice.

Ea poate transforma o scrisoare de dragoste în cenuşă sau cu ajutorul ei putem găti mâncarea pentru a susţine viaţa. 

De asemenea, putem evoca un fulger romantic care va captiva inima.

Puteți ghida această energie de transformare și, astfel, să permiteți schimbările pe care le doriți în viața dvs. 


Explorați puterea inepuizabilă a iubirii autentice și a conexiunii profunde cu Lumânarea Magică de Iubire, încărcată cu cristale delicate de Cuarț Roz și îmbrăcată în aroma senzuală a iasomiei. Această lumânare magică vă însoțește într-o călătorie către iubirea de sine și relații pline de afecțiune.

🕯️ Iubire Autentică - Lumânarea Magică de Iubire este încărcată cu intenția puternică de a vă ajuta să vă deschideți inima către iubirea autentică și de a vă sprijini în dezvoltarea relațiilor sănătoase și pline de compasiune.

🕯️ Cuarț Roz - Această lumânare conține cristale de Cuarț Roz, cunoscute pentru proprietățile lor de a aduce iubire necondiționată, armonie și încredere în propria voastră valoare.

🕯️ Aroma Iasomiei - Aroma senzuală și seducătoare a iasomiei adaugă o notă de rafinament și pasiune în experiența dumneavoastră. Aceasta vă încurajează să vă exprimați sentimentele și să creați conexiuni autentice.

Indiferent dacă doriți să vă întăriți iubirea de sine sau să aduceți o notă de pasiune în relațiile actuale, Lumânarea Magică de Iubire cu pietre de Cuarț Roz și aroma iasomiei vă ajută să vă deschideți inima și să trăiți fiecare moment în prezența iubirii.

Comandați Lumânarea Magică de Iubire acum și permiteți energiilor delicate ale cristalelor și ale aromelor să vă însoțească într-o călătorie către iubirea autentică și relații profunde.


Timp de ardere: 50 ore 

Greutate: 280 g