Your Cart

Aromaterapie Pandantiv - Trifoi cu Patru Foi 30mm

On Sale
€15.95
€15.95
Added to cart

Aromaterapie la purtător!

Pandantive - Trifoi cu Patru Foi - 30mm, sunt cea mai recentă modalitate de a vă bucura de uleiurile esențiale preferate.


Descoperă magia naturii și a aromaterapiei cu Aromaterapia Pandantiv - Trifoi cu Patru Foi 30mm. Acest pandantiv delicat îmbină simbolismul puternic al trifoiului cu proprietățile terapeutice ale aromaterapiei, oferindu-ți un accesoriu cu înțeles adânc și beneficii vindecătoare.

🍀 Semnificație Spirituală - Trifoiul cu patru foi este cunoscut ca simbol al norocului, protecției și înțelepciunii. Pandantivul aduce aceste calități speciale în viața ta.

🌿 Aromaterapie la Îndemână - Umple pandantivul cu ulei esențial și bucură-te de beneficiile aromaterapiei pe tot parcursul zilei.

🌀 Energie Armonioasă - Cristalul delicat și simbolismul trifoiului se îmbină pentru a crea o energie armonioasă care te va învălui într-o atmosferă de liniște și binecuvântare.

Acest pandantiv te va însoți în fiecare zi cu simbolismul său puternic și beneficiile aromaterapiei. Comandă acum Aromaterapia Pandantiv - Trifoi cu Patru Foi 30mm și adu în viața ta echilibrul naturii și vindecarea aromaterapiei.


Aceste coliere cu pandantiv sunt fabricate din oțel inoxidabil.

Un pachet conține:

- pandantiv cu inchidere magnetica diametru 25 mm 

- colier lung de 60 cm 

-11 pâsle reutilizabile 

Introduceți inserția de pâslă în pandantiv și picurați 3-4 picături de ulei esențial pe pâslă.

Închideți pandantivul și bucurați-vă de efectul uleiului esențial preferat, toată ziua.