Your Cart

Lumânare Magică - Protecție - CU PIETRE SODALIT ȘI SÂNGE DE DRAGON

On Sale
€17.50
€17.50
Added to cart

Lumânările Magice sunt caracterizate de elementul ”FOC” care reprezintă transformarea. 

Flacăra modestă a lumânării este capabilă să transforme cu adevărat orice.

Ea poate transforma o scrisoare de dragoste în cenuşă sau cu ajutorul ei putem găti mâncarea pentru a susţine viaţa. 

De asemenea, putem evoca un fulger romantic care va captiva inima.


Intră în lumea mistică a protecției și alchimiei cu Lumânarea Magică de Protecție, îmbogățită cu pietre prețioase Sodalit și Sânge de Dragon. Această lumânare transcendentală este o unealtă puternică pentru a îmbrățișa energia de protecție și pentru a te conecta cu puterile magice ale cristalelor.

🕯️ Energie de Protecție - Lumânarea Magică de Protecție este încărcată cu intenția puternică de a vă înconjura cu un scut energetic, ținând la distanță energiile negative și influențele malefice.

🕯️ Pietre Sodalit - Această lumânare conține cristale de Sodalit, cunoscute pentru abilitatea lor de a promova claritatea mentală și de a vă ajuta să comunicați cu înțelepciune și autenticitate.

🕯️ Sânge de Dragon - Sângele de Dragon este o rășină sacrală cu puteri magice de protecție și purificare. Lumânarea încorporează esența acestei rășini pentru a vă sprijini în lucrul cu energiile subtile.

Indiferent dacă doriți să vă creați propriul spațiu sacru de protecție sau să amplificați puterile spirituale, Lumânarea Magică de Protecție cu pietre Sodalit și Sânge de Dragon este o alegere excelentă. Cu flacăra sa vibrând cu magie, vă îndeamnă să vă conectați cu partea voastră interioară și să vă păstrați echilibrul în lumea plină de energii diverse.

Comandați Lumânarea Magică de Protecție cu pietre Sodalit și Sânge de Dragon acum și experimentați puterea cristalelor și a alchimiei într-un mod unic și captivant.


Timp de ardere: 50 ore 

Greutate: 280 g