Your Cart

Aromaterapie Pandantiv - OM Chakra - 30mm

On Sale
€17.95
€17.95
Added to cart

Aromaterapie la purtător!

Pandantive - OM Chakra - 30mm, sunt cea mai recentă modalitate de a vă bucura de uleiurile esențiale preferate. Aceste coliere cu pandantiv sunt fabricate din oțel inoxidabil.


Explorează profunzimile interioare și conectează-te cu înțelepciunea universală cu Aromaterapia Pandantiv - OM Chakra - 30mm. Acest pandantiv semnificativ îmbină simbolul sacru al lui "OM" cu proprietățile terapeutice ale aromaterapiei, oferindu-ți o modalitate unică de a aduce echilibru și armonie în viața ta.

🕉️ Echilibru Spiritual - "OM" este un mantra sacru ce reprezintă esența universului. Pandantivul te ajută să-ți găsești centrul și să îți conectezi sufletul la înțelepciunea cosmică.

🌿 Aromaterapie la Îndemână - Pandantivul poate fi încărcat cu ulei esențial pentru a-ți însoți zilnic călătoria cu beneficiile aromaterapiei.

🌀 Armonie și Vindecare - Cristalul OM Chakra se combină cu puterea aromaterapiei pentru a crea o experiență vindecătoare și armonioasă.

Acest pandantiv îți amintește de conexiunea ta cu energiile universului și te însoțește în fiecare pas al călătoriei tale spirituale. Comandă acum Aromaterapia Pandantiv - OM Chakra - 30mm și adu echilibrul și înțelepciunea în viața ta.


Un pachet conține: 

- pandantiv cu inchidere magnetica diametru 25 mm 

- colier lung de 60 cm 

-11 pâsle reutilizabile 

Introduceți inserția de pâslă în pandantiv și picurați 3-4 picături de ulei esențial pe pâslă.

Închideți pandantivul și bucurați-vă, toată ziua, de efectul uleiului esențial preferat .