Your Cart

Sticlă cu Cristal - Jasper Roșu Revigorant - Înger

On Sale
€41.50
€41.50
Added to cart

 Jasp roșu - Înger:

Intrați în contact cu energia puternică și revigorantă a cristalului Jasper Roșu cu ajutorul Sticlei cu Cristal - Jasper Roșu Revigorant sub forma de Înger. Această sticlă cu o formă divină, încrustată cu cristalul prețios și sculptată cu migală sub forma unui înger, vă invită să vă încărcați cu vitalitate și să vă conectați cu forța naturală a cristalului.

🔥 Revigorare și Forță Interioară - Sticla cu Cristal - Jasper Roșu Revigorant sub forma de Înger vă ajută să vă revitalizați corpul și mintea, oferindu-vă o energie puternică și sănătoasă.

🔥 Jasper Roșu - Acest înger de cristal conține puterea jasperului roșu, cunoscut pentru capacitatea sa de a spori vitalitatea, de a stimula curajul și de a vă aduce în contact cu energia Pământului.

🔥 Design Inspirat - Forma îngerului sculptată în cristalul jasper roșu adaugă un element divin și puternic, transformând această sticlă într-o piesă potrivită pentru decor și meditație.

Indiferent dacă doriți să vă revitalizați viața sau să vă conectați mai profund cu energia înrudită cu Pământul, Sticla cu Cristal - Jasper Roșu Revigorant sub forma de Înger vă aduce o prezență divină și o energie puternică.

Comandați acum această sticlă cu cristal în formă de înger și aduceți forța și vitalitatea jasperului roșu în fiecare colț al locuinței voastre.


Proprietățile vindecătoare ale jaspului roșu energizează corpul și mintea. Ajută la menținerea concentrării și a forței, mai ales în perioadele de stress pentru cei care simt că mintea și energia lor sunt lipsite de focus. 

Încorporați proprietățile jaspului roșu în rutina dvs. zilnică, vă puteți energiza și purifica corpul cu această sticlă de apă din sticlă cu cristal. Bucurați-vă de beneficiile pentru sănătate ale jaspului roșu cu această sticlă de apă. 

Se caracterizează printr-un cristal pe o bază din oțel inoxidabil înșurubat pentru o curățare ușoară, un fund cauciucat antiderapant. Sticla de apă elegantă are un volum de 500 ml. Piatra prețioasă este expusă direct la apa din jurul ei și poate fi îndepărtată cu ușurință pentru spălare. S-ar putea să vă placă și Lumânările Magice cu pietre prețioase în interior. 

Cutie cadou inclusă 

Se recomandă utilizarea numai cu apă 

Husă din neopren pentru izolare și protecție 

Înălțime: 24,5 cm, L: 6,5 cm, D: 6,5 cm, Greutate: 475 g

Comandați astăzi și ajungeți la un nivel de energie mai înalt.