Your Cart

Lumânare Magică - Încredere - CU OCHI DE TIGRU ȘI SCORȚIȘOARĂ

On Sale
€17.50
€17.50
Added to cart

Lumânările Magice sunt caracterizate de elementul ”FOC” care reprezintă transformarea. 

Flacăra modestă a lumânării este capabilă să transforme cu adevărat orice.

Ea poate transforma o scrisoare de dragoste în cenuşă sau cu ajutorul ei putem găti mâncarea pentru a susţine viaţa. 

De asemenea, putem evoca un fulger romantic care va captiva inima.

Puteți ghida această energie de transformare și, astfel, să permiteți schimbările pe care le doriți în viața dvs. 

Înfruntați lumea cu încredere și curaj folosind Lumânarea Magică de Încredere, îmbogățită cu cristale puternice de Ochi de Tigru și arome calde de Scorțișoară. Această lumânare captivantă este o unealtă magică pentru a vă spori stima de sine și a vă conecta cu energia înălțătoare a cristalelor.

🕯️ Încredere și Curaj - Lumânarea Magică de Încredere este încărcată cu intenția puternică de a vă inspira să vă înfruntați fricile și să vă manifestați adevărata voastră încredere interioară.

🕯️ Ochi de Tigru - Această lumânare conține cristale de Ochi de Tigru, cunoscute pentru proprietățile lor de a spori curajul, determinarea și abilitatea de a vă asuma riscuri.

🕯️ Scorțișoară - Aroma caldă și revigorantă a scorțișoarei aduce o notă de căldură și energie în experiența dumneavoastră. Aceasta a fost utilizată de-a lungul istoriei pentru a stimula încrederea și vitalitatea.

Indiferent dacă doriți să vă pregătiți pentru o prezentare importantă sau să depășiți obstacolele interioare, Lumânarea Magică de Încredere cu Ochi de Tigru și Scorțișoară vă susține în fiecare pas al călătoriei voastre.

Comandați Lumânarea Magică de Încredere cu Ochi de Tigru și Scorțișoară acum și descoperiți puterea cristalelor și a aromei pentru a vă îmbrățișa cu tărie și încredere fiecare provocare a vieții.


Timp de ardere: 50 ore 

Greutate: 280 g