Your Cart

Sticlă cu Cristal - Ametist Relaxant - Obelisc

On Sale
€43.75
€43.75
Added to cart

Ametist - Obelisc: 

Pătrundeți într-o oază de liniște și relaxare cu ajutorul Sticlei cu Cristal - Ametist Relaxant - Obelisc. Această sticlă elegantă, încrustată cu cristalul prețios Ametist și modelată sub forma unui obelisc, vă invită să vă eliberați de stres și să vă regăsiți echilibrul interior.

💜 Relaxare și Echilibru - Sticla cu Cristal - Ametist Relaxant - Obelisc vă ajută să vă conectați cu energia relaxantă a ametistului, promovând starea de liniște și echilibru.

💜 Ametist - Acest obelisc este încrustat cu cristalul Ametist, cunoscut pentru proprietățile sale de calmare a minții, de eliberare a tensiunii și de stimulare a somnului odihnitor.

💜 Design Sofisticat - Forma obeliscului și prezența cristalului ametist în sticlă conferă acestei piese un aspect rafinat și potrivit pentru decor și meditație.

Indiferent dacă căutați un moment de relaxare profundă sau să vă conectați mai profund cu energia calmă a ametistului, Sticla cu Cristal - Ametist Relaxant - Obelisc vă înconjoară cu o vibrație de pace și de bunăstare.

Comandați acum această sticlă cu cristal și aduceți armonia și relaxarea ametistului în fiecare colț al locuinței voastre.


Ametistul este o piatră meditativă și calmantă care promovează calmul, echilibrul și pacea. Ajută la calmarea stresului de zi cu zi și la curățarea minții de gândurile negative, promovând în același timp intuiția și comunicarea. 

Încorporați calitățile ametistului în rutina dvs. zilnică, vă puteți energiza și purifica corpul cu această sticlă de apă din sticlă cu infuzie de cristal. Bucurați-vă de beneficiile pentru sănătate ale ametistului cu această sticlă de apă. 

Se caracterizează printr-un cristal pe o bază din oțel inoxidabil înșurubat pentru o curățare ușoară, un fund cauciucat antiderapant. Sticla de apă elegantă are un volum de 500 ml.

Piatra prețioasă este expusă direct la apa din jurul ei și poate fi îndepărtată cu ușurință pentru spălare. 

S-ar putea să vă placă și Lumânările Magice cu pietre prețioase în interior. 

Cutie Cadou Inclusă

Capac filetat din otel inoxidabil 

Se recomandă utilizarea numai cu apă 

Husă din neopren pentru izolare și protecție  

Înălțime: 24,5 cm, L: 6,5 cm, D: 6,5 cm, Greutate: 475 g 

Comandați astăzi și ajungeți la un nivel de energie mai înalt.