Your Cart

Lumânare Magică - Purificare - CU PIETRE ALBE DE JASPIS, SALVIE ȘI MENTĂ

On Sale
€17.50
€17.50
Added to cart

Lumânările Magice sunt caracterizate de elementul ”FOC” care reprezintă transformarea. 

Flacăra modestă a lumânării este capabilă să transforme cu adevărat orice.

Ea poate transforma o scrisoare de dragoste în cenuşă sau cu ajutorul ei putem găti mâncarea pentru a susţine viaţa. 

De asemenea, putem evoca un fulger romantic care va captiva inima.

Intră într-o experiență profundă de purificare și reînnoire cu Lumânarea Magică de Purificare, îmbogățită cu pietre prețioase albe de jaspis, salvie și mentă. Această lumânare transcendentală este o unealtă puternică pentru a curăța energia negativă și pentru a readuce armonia și prospețimea în spațiul tău și în sufletul tău.

🕯️ Energie de Purificare - Lumânarea Magică de Purificare este încărcată cu intenția puternică de a curăța și purifica energia din jurul tău, ajutându-te să te eliberezi de negativitate și să readuci echilibrul.

🕯️ Pietre Albe de Jaspis - Această lumânare conține cristale de jaspis alb, cunoscute pentru proprietățile lor de aducere a armoniei și de susținere a vindecării energetice.

🕯️ Salvie și Mentă - Combinația de salvie și mentă aduce o notă răcoritoare de prospețime și curățenie. Aromele lor sacre sunt recunoscute pentru puterile lor de purificare și echilibrare.

Indiferent dacă vrei să cureți spațiul înaintea unei meditații profunde sau să împrospătezi energia într-un moment de introspecție, Lumânarea Magică de Purificare cu pietre albe de jaspis, salvie și mentă te va ghida într-o călătorie de eliberare și transformare.

Comandă Lumânarea Magică de Purificare cu pietre albe de jaspis, salvie și mentă acum și transformă fiecare moment într-o oază de prospețime și purificare.

 

Timp de ardere: 50 ore 

Greutate: 280 g