Your Cart

Aromaterapie Pandantiv - Iubire Infinită 25mm

On Sale
€13.95
€13.95
Added to cart

Aromaterapie la purtător!

Pandantive - Iubire Infinită - 25mm, sunt cea mai recentă modalitate de a vă bucura de uleiurile esențiale preferate.

Aceste coliere cu pandantiv sunt fabricate din oțel inoxidabil.

Explorează profunzimile iubirii fără sfârșit cu Aromaterapia Pandantiv - Iubire Infinită 25mm. Acest pandantiv rafinat îmbină simbolul infinitului cu puterea terapeutică a aromaterapiei, oferindu-ți o modalitate unică de a cultiva iubirea și armonia în viața ta.

💖 Eternitatea Iubirii - Simbolul infinitului este un reprezentant al iubirii și conexiunii fără limite. Pandantivul îți amintește că iubirea rămâne constantă în timp.

🌿 Aromaterapie la Îndemână - Pandantivul poate fi încărcat cu ulei esențial pentru a-ți însoți ziua cu aromele și beneficiile aromaterapiei.

🌀 Armonie și Împlinire - Energiele pozitive ale simbolului infinit și puterea terapeutică a uleiurilor esențiale se combină pentru a crea o experiență de echilibru și pace interioară.

Acest pandantiv te învăluie într-o atmosferă de iubire și liniște, reamintindu-ți să îmbrățișezi fiecare moment cu deschidere și încredere. Comandă acum Aromaterapia Pandantiv - Iubire Infinită 25mm și adu energia iubirii necondiționate în viața ta.


Un pachet conține:

- pandantiv cu inchidere magnetica diametru 25 mm 

- colier lung de 60 cm 

-11 pâsle reutilizabile 

Introduceți inserția de pâslă în pandantiv și picurați 3-4 picături de ulei esențial pe pâslă.

Închideți pandantivul și bucurați-vă, toată ziua, de efectul uleiului esențial preferat .