Your Cart

Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Cuarț de Stâncă - Capac Argintiu

On Sale
€4.85
€4.85
Added to cart

Explorați esența pură și clarificatoare a cristalului Cuarț de Stâncă cu Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial, încapsulată într-un design sofisticat cu capac argintiu. Acest roll-on vă însoțește într-o călătorie a clarității mentale și a conexiunii interioare.

🌿 Claritate și Lumină - Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Cuarț de Stâncă vă ajută să vă curățați mintea de gândurile încărcate și să vă regăsiți claritatea interioară.

🌿 Cuarț de Stâncă - Acest roll-on conține cristalul Cuarț de Stâncă, cunoscut pentru proprietățile sale de a amplifica energiile pozitive și de a aduce lumină în fiecare aspect al vieții.

🌿 Capac Argintiu - Designul elegant al capacului argintiu adaugă o notă de rafinament și eleganță produsului. Fiecare aplicare devine o experiență de conectare cu energia cristalului și a purității.

Indiferent dacă căutați să vă amplificați starea de claritate mentală sau să vă conectați cu esența pură a Cuarțului de Stâncă, Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Cuarț de Stâncă - Capac Argintiu vă însoțește pe calea clarității și a înțelegerii interioare.

Comandați acum acest roll-on rafinat și transformați fiecare aplicare într-un moment de puritate și lumină interioară.


Fiecare bilă de piatră prețioasă a fost lustruită cu grijă, bilele reci netede sunt excelente pentru aplicarea uniformă a uleiului, bilele nu se blochează și nici nu cad. 

Fiecare bilă corespunde conținutului respectiv al sticlei, bila este identică cu bucățile mici de pietricele care se află în sticle. 

Aceste sticle sunt ideale pentru utilizare cu uleiuri esențiale, uleiuri de parfum, amestecuri medicinale DYI, esențe și alte lichide.