Your Cart

Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Aventurin - Capac din Lemn

On Sale
€6.10
€6.10
Added to cart

Explorați puterea purificatoare și revitalizantă a cristalului de Cuarț de Stâncă cu Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial, încapsulată într-un design sofisticat cu capac din lemn. Acest roll-on vă însoțește într-o călătorie a clarității mentale și a revitalizării energetice.


🌞 Claritate și Purificare - Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Cuarț de Stâncă vă ajută să vă curățați mintea de gândurile încărcate și să vă regăsiți claritatea interioară.

🌞 Cuarț de Stâncă - Acest roll-on conține cristale de Cuarț de Stâncă, cunoscute pentru proprietățile lor de a amplifica energiile pozitive, de a aduce lumină și de a stimula purificarea.

🌞 Capac din Lemn - Designul elegant al capacului din lemn adaugă un touch natural și autenticitate produsului. Fiecare aplicare devine o experiență de conectare cu esența cristalului și a naturii.

Indiferent dacă doriți să creați un ritual de purificare sau să vă amplificați starea de claritate mentală, Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Cuarț de Stâncă - Capac din Lemn vă însoțește pe calea purificării și a revitalizării interioare.


Fiecare bilă de piatră prețioasă a fost lustruită cu grijă, bilele reci netede sunt excelente pentru aplicarea uniformă a uleiului, bilele nu se blochează și nici nu cad. 

Fiecare bilă corespunde conținutului respectiv al sticlei, bila este identică cu bucățile mici de pietricele care se află în sticle. 

Aceste sticle sunt ideale pentru utilizare cu uleiuri esențiale, uleiuri de parfum, amestecuri medicinale DYI, esențe și alte lichide.