Your Cart

Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Ametist - Capac Argintiu

On Sale
€4.85
€4.85
Added to cart

Explorați înălțarea spirituală și calmul interior cu Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial, încărcată cu energia regală a cristalului Ametist și împodobită cu un capac argintiu elegant. Acest roll-on vă însoțește într-o călătorie a meditației și a conectării profunde cu sinele interior.

💜 Înălțare și Armonie - Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Ametist vă ajută să vă îmbogățiți starea de calm și să vă înălțați vibrațiile spirituale.

💜 Cristal Ametist - Acest roll-on conține cristalul Ametist, cunoscut pentru proprietățile sale de a stimula intuiția, meditația și conexiunea cu planurile superioare.

💜 Capac Argintiu - Designul rafinat al capacului argintiu adaugă o notă de eleganță și noblețe produsului. Fiecare aplicare devine un moment de învăluire în energia regală a cristalului și a liniștii interioare.

Indiferent dacă căutați să vă amplificați practica de meditație sau să vă aduceți starea de calm în rutina zilnică, Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Ametist - Capac Argintiu vă însoțește pe calea înălțării și a conectării cu latura voastră spirituală.

Comandați acum acest roll-on rafinat și transformați fiecare aplicare într-un moment de aducere în armonie și înălțare a energiilor interioare.


Fiecare bilă de piatră prețioasă a fost lustruită cu grijă, bilele reci netede sunt excelente pentru aplicarea uniformă a uleiului, bilele nu se blochează și nici nu cad. 

Fiecare bilă corespunde conținutului respectiv al sticlei, bila este identică cu bucățile mici de pietricele care se află în sticle. 

Aceste sticle sunt ideale pentru utilizare cu uleiuri esențiale, uleiuri de parfum, amestecuri medicinale DYI, esențe și alte lichide.