Your Cart

Aromaterapie Difuzoare pentru Mașină - Înger Păzitor- 30mm

On Sale
€13.50
€13.50
Added to cart

Bucurați-vă de călătoria dvs. cu mașina cu aceste unice Difuzoare de Arome. 


Puteți alege uleiurile esențiale sau amestecurile preferate și puteți experimenta beneficiile pozitive pentru sănătate pe care le oferă în timp ce conduceți. 


Medalionul de design conține un tampon de pâslă care absoarbe câteva picături de ulei. Atașați la panoul de ventilație din mașină, astfel încât mireasma să se poată răspândi. Difuzorul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și este furnizat cu 10 plăcuțe de pâslă lavabile și refolosibile în diverse culori. 


- Înfrumusețează-ți vehiculul cu bijuterii unice

- Alege-ți propriul parfum pentru a se potrivi dispoziției tale

- Include 10 inserții colorate 

Însoțește-ți fiecare călătorie cu protecția și îndrumarea îngerului tău păzitor cu ajutorul Aromaterapiei Difuzoare pentru Mașină - Înger Păzitor - 30mm. Acest difuzor elegant îți permite să te bucuri de beneficiile aromaterapiei în timp ce te deplasezi, păstrându-ți inima și mintea în armonie și siguranță.

👼 Protecția Îngerului Păzitor - Difuzorul sub formă de Înger îți aduce protecție și ghidare în fiecare călătorie, creând o legătură profundă cu energia îngerului tău păzitor.

🌿 Aromaterapie în Mișcare - Adaugă câteva picături din uleiul esențial preferat în difuzor și lasă aroma să umple interiorul mașinii tale, creând o atmosferă de liniște și relaxare.

🌀 Armonie și Liniște - Energiele pozitive ale Îngerului Păzitor și aromele aromaterapiei se combină pentru a-ți oferi o experiență de liniște și echilibru în timpul călătoriilor tale.

Fiecare drum devine o ocazie de a te conecta cu Îngerul Păzitor și de a te bucura de beneficiile liniștitoare ale aromaterapiei. Comandă acum Aromaterapie Difuzoare pentru Mașină - Înger Păzitor - 30mm și lasă-ți călătoriile să fie îmbogățite cu armonie și protecție.


Vă recomandăm Uleiurile sau Amestecurile noastre Esențiale Pure pentru aceste difuzoare Aroma Car. Cutia conține, de asemenea, spațiu pentru 10 ml de ulei esențial.