Your Cart

Sticlă cu Cristal - Cuarț Roz - Înger

On Sale
€41.50
€41.50
Added to cart

 

Cuarț Roz - Înger: 

Explorați energia blândă și vindecătoare a cristalului Cuarț Roz cu ajutorul Sticlei cu Cristal - Cuarț Roz sub forma de Înger. Această sticlă delicată, încrustată cu cristalul prețios și sculptată cu grijă sub forma unui înger, vă invită să vă conectați cu vibrațiile iubirii necondiționate și ale vindecării emoționale.

💖 Iubire și Vindecare - Sticla cu Cristal - Cuarț Roz sub forma de Înger vă ajută să vă deschideți inima și să primiți vindecarea emoțională și spirituală.

💖 Cuarț Roz - Acest înger de cristal conține energia delicată a Cuarțului Roz, cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce armonie în relații, de a spori încrederea în sine și de a promova iubirea de sine.

💖 Forma îngerului sculptată în cristalul cuarț roz adaugă o notă adorabilă și vindecătoare, transformând această sticlă într-o piesă potrivită pentru decor și meditație.

Indiferent dacă căutați să vă îmbogățiți viața cu iubire sau să vă conectați mai profund cu energia delicată a cuarțului roz, Sticla cu Cristal - Cuarț Roz sub forma de Înger vă aduce o prezență divină și o energie de vindecare.

Comandați acum această sticlă cu cristal în formă de înger și aduceți iubirea și armonia cuarțului roz în fiecare colț al locuinței voastre.


Cuarțul roz păstrează tinerețea și sporește frumusețea. Atrage dragostea sub toate formele ei; dragoste romantică, dar și prietenie, educație, comunicare cu semenii și partenerii. De asemenea, are o legătură puternică cu iubirea de sine.

Încorporați calitățile cuarțului roz în rutina dvs. zilnică, vă puteți reîncărca energia și purifica corpul cu această sticlă de apă din sticlă cu cristal. Bucurați-vă de beneficiile pentru sănătate ale cuarțului roz cu această sticlă de apă. 

Se caracterizează printr-un cristal pe o bază din oțel inoxidabil înșurubat pentru o curățare ușoară, un fund cauciucat antiderapant. Sticla de apă elegantă are un volum de 500 ml. Piatra prețioasă este expusă direct la apa din jurul ei și poate fi îndepărtată cu ușurință pentru spălarea mâinilor. S-ar putea să vă placă și  Lumânările Magice cu pietre prețioase în interior. 

Cutie cadou inclusă 

Se recomandă utilizarea numai cu apă 

Husș din neopren pentru izolare și protecție  

Înălțime: 24,5 cm, L: 6,5 cm, D: 6,5 cm, Greutate: 475 g 

Comandați astăzi și ajungeți la un nivel de energie mai înalt.