Your Cart

Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Cuarț Roz - Capac din Lemn

On Sale
€6.10
€6.10
Added to cart

Redefiniți experiența aromaterapiei cu Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial, îmbogățită cu cristale delicate de Cuarț Roz și învăluită într-un capac elegant din lemn. Acest roll-on vă însoțește într-o călătorie a echilibrului și a îmbrățișării energiilor iubirii necondiționate.


🌸 Echilibru și Armonie - Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Cuarț Roz vă ajută să vă echilibrați emoțiile și să vă încărcați cu energie pozitivă în fiecare aplicare.

🌸 Cristale de Cuarț Roz - Acest roll-on conține cristale delicate de Cuarț Roz, cunoscute pentru proprietățile lor de a aduce iubire necondiționată, compasiune și armonie în viața voastră.

🌸 Capac din Lemn - Designul sofisticat al capacului din lemn adaugă un touch natural și rafinat experienței dumneavoastră. Fiecare aplicare devine un moment de conectare profundă cu energia cristalelor și a naturii.


Indiferent dacă căutați o modalitate de a vă îmbogăți rutina de îngrijire personală sau doriți să vă conectați cu energia iubirii necondiționate a Cuarțului Roz, Sticla Roll-On pentru Ulei Esențial cu Pietre Prețioase - Cuarț Roz - Capac din Lemn vă însoțește într-o călătorie a armoniei și a iubirii interioare.

Comandați acum acest roll-on rafinat și transformați fiecare aplicare într-un moment de învăluire în energiile calme și vindecătoare ale Cuarțului Roz.


Fiecare bilă de piatră prețioasă a fost lustruită cu grijă, bilele reci netede sunt excelente pentru aplicarea uniformă a uleiului, bilele nu se blochează și nici nu cad. 

Fiecare bilă corespunde conținutului respectiv al sticlei, bila este identică cu bucățile mici de pietricele care se află în sticle. 

Aceste sticle sunt ideale pentru utilizare cu uleiuri esențiale, uleiuri de parfum, amestecuri medicinale DYI, esențe și alte lichide.