Your Cart

Lumânare Magică - Echilibru - CU AGAT NEGRU ȘI PIETRE DE JASPIS ALBE ȘI YLANG YLANG

On Sale
€17.50
€17.50
Added to cart

Lumânările Magice sunt caracterizate de elementul ”FOC” care reprezintă transformarea. 

Flacăra modestă a lumânării este capabilă să transforme cu adevărat orice.

Ea poate transforma o scrisoare de dragoste în cenuşă sau cu ajutorul ei putem găti mâncarea pentru a susţine viaţa. 

De asemenea, putem evoca un fulger romantic care va captiva inima.

Puteți ghida această energie de transformare și, astfel, să permiteți schimbările pe care le doriți în viața dvs. 

Deschideți-vă către abundența și sincronicitatea universului cu Lumânarea Magică de Noroc, îmbogățită cu pietre prețioase de Agat Negru și aroma învăluitoare a Lemnului Dulce. Această lumânare mistică este o unealtă magică pentru a atrage norocul și prosperitatea în viața voastră.

🕯️ Energia Norocului - Lumânarea Magică de Noroc este încărcată cu intenția puternică de a vă conecta cu fluxul pozitiv al norocului și de a vă atrage oportunități favorabile.

🕯️ Pietre de Agat Negru - Această lumânare conține cristale de Agat Negru, cunoscute pentru abilitatea lor de a aduce protecție și de a elimina blocajele energetice care pot împiedica norocul să pătrundă în viața voastră.

🕯️ Lemn Dulce - Aroma dulce și îmbătătoare a Lemnului Dulce încurajează un sentiment de deschidere și prosperitate. Aceasta a fost utilizată de secole pentru a atrage energiile pozitive și pentru a aduce bunăstarea în viața celor care o folosesc.

Indiferent dacă căutați să atrageți norocul în afaceri, în dragoste sau în toate aspectele vieții voastre, Lumânarea Magică de Noroc cu pietre de Agat Negru și parfum de Lemn Dulce vă ajută să vă deschideți către posibilitățile infinitului.

Comandați Lumânarea Magică de Noroc cu pietre de Agat Negru și parfum de Lemn Dulce acum și permiteți energiilor pozitive să vă călăuzească către o viață plină de succes și prosperitate.


Timp de ardere: 50 ore 

Greutate: 280 g