Your Cart

Set de 7 Lumânări Magice - 7 Chakra

On Sale
€7.00
€7.00
Added to cart

Lumânările Magice servesc la amplificarea și eliberarea energiei.


Bine ați venit în lumea magică a luminii și a energiilor subtile! Vă prezentăm cu bucurie setul nostru special de 7 lumânări colorate, fiecare în culoarea specifică a unei chakre. Aceste lumânări nu sunt doar obiecte decorative, ci și instrumente puternice pentru echilibrarea și revitalizarea energiilor din corpul și spiritul vostru.


Lumânările noastre au fost create cu grijă și atenție la detalii, folosind ingrediente de cea mai înaltă calitate și tehnici tradiționale. Fiecare culoare reprezintă o chakră unică, care are un impact asupra aspectelor specifice ale vieții voastre interioare și exterioare.


🔴 Rădăcina (Roșu) Chakra - Această lumânare aduce stabilitate și încredere în sine. Este momentul să vă conectați cu rădăcinile voastre și să vă simțiți ancorat în prezent.


🟠 Sacral (Portocaliu) Chakra - Lumânarea portocalie vă ajută să vă revigorați pasiunile și creativitatea. Lăsați-vă inspirația să curgă liber și să vă aducă bucurie.


🟡 Solar Plexus (Galben) Chakra - Această lumină galbenă strălucitoare stimulează încrederea în sine și voința personală. Este momentul să vă asumați controlul și să vă îndreptați spre realizări remarcabile.


🟢 Inimă (Verde) Chakra - Lumânarea verde reprezintă iubirea necondiționată și vindecarea. Deschideți-vă inima pentru a primi și a oferi afecțiune și armonie.


🔵 Gât (Albastru) Chakra - Această culoare calmantă vă ajută să vă exprimați liber și autentic. Lumânarea albastră vă încurajează să comunicați cu claritate și să ascultați cu empatie.


🟣 Al Treilea Ochi (Indigo) Chakra - Lumânarea indigo vă sporește intuiția și înțelepciunea interioară. Este timpul să vă deschideți către perspective noi și să vă ascultați vocea interioară.


🟤 Coroană (Violet) Chakra - Această lumânare închisă la culoare vă conectează la planurile superioare ale conștiinței. Permiteți-vă să vă deschideți mințile și sufletele către o înțelegere mai profundă a universului.


Alegeți acest set de 7 lumânări colorate pentru a aduce armonie și echilibru în viața voastră. Fiecare lumânare vine împachetată cu grijă, gata să vă însoțească în călătoria voastră spirituală. Lăsați lumina lor magică să vă îndrume pașii către o stare de bine și înțelegere interioară.


Transformați fiecare moment într-o experiență specială de conectare cu energiile subtile ale universului. Comandați setul nostru de 7 lumânări colorate în culorile chakrelor acum și aduceți magia în fiecare colț al vieții voastre.


Pot fi utilizate în ritualuri pentru a curăța energia unui spațiu fizic, obiect sau persoană, pentru a îndepărta energiile negative, pentru a vă curăța aura, pentru a elimina blocajele chakrelor și pentru a curăța câmpul energetic din jurul vostru.

Dimensiunea unei lumânări: 12,5x1cm