Your Cart

12x Bețișoare Parfumate Veda - 7 Chakra

On Sale
€1.70
€1.70
Added to cart

Setul acestor Bețișoare Parfumate Veda - 7 Chakra, a fost realizat cu atenție pentru a surprinde esența vechilor învățături vedice hinduse. 

Transformați fiecare moment într-o călătorie a simțurilor cu ajutorul setului de 12 Bețișoare Parfumate Veda - 7 Chakra. Aceste bețișoare fine, îmbogățite cu arome îmbietoare și conexiuni cu cele 7 chakre, vă oferă o experiență olfactivă unică și o călătorie spre echilibru interior.

🌈 Conectare Energetică - Fiecare bețișor parfumat este asociat cu una dintre cele 7 chakre principale, permițându-vă să vă concentrați și să vă echilibrați energia interioară.

🌈 Arome Captivante - Aromele subtile și captivante ale acestor bețișoare parfumate vă îmbie să vă relaxați, să meditați sau să vă bucurați de o atmosferă plină de armonie și vitalitate.

🌈 Calitate Superioară - Fiecare bețișor este confecționat cu grijă, folosind ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru a vă oferi o experiență autentică și plăcută.

Indiferent dacă căutați să vă creați un spațiu relaxant sau să vă conectați mai profund cu energia chakrelor, setul de 12 Bețișoare Parfumate Veda - 7 Chakra este alegerea perfectă.

Comandați acum acest set captivant și aduceți echilibrul și aromaterapia în fiecare colț al locuinței voastre.


Fabricat în orașul istoric Jaipur de către Aromatics. 

Timpul de ardere al acestor bețișoare rulate manual este de cel puțin 20 de minute. 

Se vinde la pachete cu 12 cutii. 

Fiecare cutie conține 12 tămâi (15 g). 

Comandați astăzi Parfumul Zeilor!