Your Cart

Sticlă cu Cristal - Cuarț Transparent - Înger

On Sale
€41.50
€41.50
Added to cart


Cuarț Transparent - Înger: 

Adăugați o notă de protecție și conexiune spirituală în spațiul vostru cu ajutorul Sticlei cu Cristal - Cuarț Transparent sub forma de Înger. Această sticlă delicată, încrustată cu cristalul prețios și sculptată cu migală sub forma unui înger, vă îmbie să vă conectați cu înălțimea și puritatea energiilor superioare.

🕊️ Protecție și Ghidare Divină - Sticla cu Cristal - Cuarț Transparent sub forma de Înger vă ajută să simțiți prezența și protecția îngerilor, oferindu-vă un sentiment de siguranță și de ghidare divină.

🕊️ Cuarț Transparent - Acest înger de cristal conține energia pură și clară a Cuarțului Transparent, care vă ajută să amplificați intențiile, să aduceți lumină în viața voastră și să vă conectați cu lumea spirituală.

🕊️ Design Adorabil - Forma îngerului sculptată în cristalul transparent adaugă o notă adorabilă și divină, transformând această sticlă într-o piesă potrivită pentru decor și meditație.

Indiferent dacă căutați o legătură mai strânsă cu lumea spirituală sau doriți să aduceți armonia într-un mod angelic, Sticla cu Cristal - Cuarț Transparent sub forma de Înger vă aduce o prezență divină și o energie de înălțare.

Comandați acum această sticlă cu cristal în formă de înger și aduceți puritatea și ghidarea divină în fiecare colț al locuinței voastre.


Cuarțul transparent curăță și întărește organele și corpurile subtile și acționează ca un purificator profund de suflet care conectează dimensiunea fizică cu mintea. Stimulează sistemul imunitar și aduce corpul în echilibru.

Încorporați calitățile cuarțului transparent în rutina dvs. zilnică, vă puteți reîncărca și purifica corpul cu această sticlă de apă din sticlă cu infuzie de cristal. Bucurați-vă de beneficiile pentru sănătate ale cuarțului transparent cu această sticlă de apă. 

Se caracterizează printr-un cristal pe o bază din oțel inoxidabil înșurubat pentru o curățare ușoară, un fund cauciucat antiderapant. Sticla de apă elegantă are un volum de 500 ml. Piatra prețioasă este expusă direct la apa din jurul ei și poate fi îndepărtată cu ușurință pentru spălarea mâinilor. S-ar putea să vă placă și  Lumânările Magice cu pietre prețioase în interior. 

Cutie cadou inclusă 

Se recomandă utilizarea numai cu apă 

Husă din neopren pentru izolare și protecție 

Înălțime: 24,5 cm, L: 6,5 cm, D: 6,5 cm, Greutate: 475 g 

Comandați astăzi și ajungeți la un nivel de energie mai înalt.