Your Cart

Aromaterapie Brățară - Aripi de Înger - 20mm

On Sale
€19.50
€19.50
Added to cart

Aromaterapie la purtător!

Brățări - Aripi de Înger - 20mm, sunt cea mai recentă modalitate de a vă bucura de uleiurile esențiale preferate. Sunt fabricate din oțel inoxidabil.

Îmbrățișează energia protectoare și inspirația divină cu Aromaterapia Brățară - Aripi de Înger - 20mm. Această brățară delicată îți aduce armonia dintre cer și pământ, îmbinând frumusețea aripilor de înger cu proprietățile terapeutice ale aromaterapiei.

🌟 Energie Angelică - Aripile de înger sunt simbolul protecției, îndrumării și conexiunii cu lumea spirituală. Poartă această brățară pentru a te conecta cu energia angelică.

🌿 Aromaterapie la Îndemână - Adaugă câteva picături de ulei esențial în brățară și bucură-te de beneficiile aromaterapiei pe parcursul zilei.

🌀 Armonie și Vindecare - Cristalele delicate și aripile de înger se combină pentru a îți aduce armonie și vindecare în fiecare moment.

Această brățară subtilă și puternică îți amintește să aduci prezența divină în viața ta de zi cu zi. Comandă acum Aromaterapia Brățară - Aripi de Înger - 20mm și păstrează energia protecției și inspirației aproape de inimă.


Un pachet conține:

- brățară

-11 pâsle reutilizabile 

Introduceți inserția de pâslă în pandantiv și picurați 3-4 picături de ulei esențial pe pâslă.

Închideți pandantivul și bucurați-vă, toată ziua, de efectul uleiului esențial preferat .